Suddenly stalls and not responding when launching client

A couple days ago my coms stopped working during game which has been a AA bug since I can't even remember when. So between matches I closed and tried to relaunch AAPG but when I tried the client stalled.
So far I have tried;
- Clearing the cfg files
- Deleting the game and all traces of it and reinstalling
- Reinstalling the nvidia drivers
Unfortunately none of those measures have worked.

Comments

  • -[U|S|A]-Gorilla-[U|S|A]-Gorilla Posts: 706Administrator
    Any chance you can take a video and post it for us?
  • Keebler750Keebler750 Posts: 3,605Beta Tester
    edited August 16
    Post AAClient.log from C:\Users\YourName\Documents\My Games\America's Army Proving Grounds\AAGame\Logs from immediately after the issue. (Note - it gets re-written so don't try to restart the game after it exhibits the bug behavior.)
    ______

    This has been a test of the emergency flame-fest system. Please do not adjust your set.
  • -SD-DELTON-ACI--SD-DELTON-ACI- Posts: 1,433Player
    Hope you got this sorted but just a note if coms go off again for you during game don't leave go to settings then audio there you will see Enable VOIP set it to off leave it about a minute or 2 and then switch it back on always works for me and saves you leaving the server.
  • OICURMT!OICURMT! Posts: 117Beta Tester
    Enable VOIP set it to off leave it about a minute or 2 and then switch it back on always works for me and saves you leaving the server.

    A second or two is all I've ever needed to reset VOIP
    --

    In life, there is no respawn... why should there be in a game?
Sign In or Register to comment.