Max Fps

.dcG-Colts^.dcG-Colts^ Posts: 1,973Player
Make the Max FPS a Manual Value instead of set values like 60, 90, 120 , 144. Let the person choose between 60-150 for max fps.

So if I want 122 I can choose 122 if i want 110 i can choose 110 if i want 127 i can choose 127.

Thank you.
Pie charts + Graphs= Very Bad.



«1

Comments

  • =IK=El.Jefe=IK=El.Jefe Posts: 72Player
    +1

    why not?
  • nx|Nostynx|Nosty Posts: 3Player
    +1
    plz
  • derob.Stephanderob.Stephan Posts: 62Player
    edited April 2015
    I think it should be uncapped standard, and only locked to a specific value by clicking framerate smoothing

    A higher FPS gives me a lower responsetime. Even when my monitor is at 60hz, the difference from 60fps to 200fps and higher is huge to me

    responsetime;

    1000/60(fps) = 16.66ms
    1000/200(fps) = 5ms
  • iNv|eKCommiNv|eKComm Posts: 394Player
    yes plz
    2016 Flank Gaming Network Season 1 Champion
    2016 FraggedNation Season 4 Champion
    2015 FraggedNation Season 2 Main Champion
    2015 ESL Test Cup Second place
    2014 FraggedNation UMM Tournament Champion
    2014 FraggedNation Old School map Tournament Champion
    2014 TWL Season 1 Second Place
    2013 TWL 7v7 Beta Tournament Champion
    2013 TWL 5v5 Beta Tournament Second Place
  • commiekidcommiekid Posts: 3Player
    edited April 2015
    It's funny how this game doesn't allow you to change basic settings, then people whine when you are forced to change your .ini values manually.

    I liked your post woohoooo reminds me of Facebook!!
  • 12ampage12ampage Posts: 64Player
    Yes please, support my 144hz monitor.
  • [1stCav].Liban[1stCav].Liban Posts: 7Player
    I have 144HZ Monitor i wanna play on 144 fps plz support us +1
  • =IK=Doba==IK=Doba= Posts: 2,789Player
    The good news is there was a recent response that it will get done .. crazy I know
    _____________________________
    #Support Comp Mode

    https://www.youtube.com/channel/UCN4YhM6jUB2MxVj8i3b9rhw
  • frankoffrankof Posts: 1,030Moderator
    Call me crazy, but why dont you just change the value to suit you and go back to sleep?
    ss_4_frankof.png
  • .shhfiftyfive-.shhfiftyfive- Posts: 495Player
    edited April 2015
    frankof wrote: »
    Call me crazy, but why dont you just change the value to suit you and go back to sleep?
    changing ini file every time a new patch comes out is not desirable. this is literally the only ini change i have to make.


  • ={101st}=THROBACK1={101st}=THROBACK1 Posts: 27Player
    i think it should be 120 fps and no more to make it fair but the allow for ppl who have great pc as well sounds goood ppl?
  • omerta`jeeomerta`jee Posts: 54Player
    i think it should be 120 fps and no more to make it fair but the allow for ppl who have great pc as well sounds goood ppl?
    This doesn't make sense... how would it be more fair to have a max limit? Some people have monitors that allow 144FPS, why should they be restricted? It doesn't give an advantage... just looks better and runs smoother.

    zzzzzzzz
  • 12ampage12ampage Posts: 64Player
    I swear everytime I make this change I can never remember the right ini. So it takes me a couple tries to get it to work. Then the next day I forget and go in and edit video settings and it gets reset. Having in the UI would make it much easier. It is the only option I manually edit in the ini.
  • Make the Max FPS a Manual Value instead of set values like 60, 90, 120 , 144. Let the person choose between 60-150 for max fps.

    So if I want 122 I can choose 122 if i want 110 i can choose 110 if i want 127 i can choose 127.

    Thank you.

    +1
  • n1]CeparSo^n1]CeparSo^ Posts: 60Player
  • .dcG-ccoR^.dcG-ccoR^ Posts: 84Player
    frankof wrote: »
    Call me crazy, but why dont you just change the value to suit you and go back to sleep?
    changing ini file every time a new patch comes out is not desirable. this is literally the only ini change i have to make.

    +1
  • [1stCav].Wo1v3rin3[1stCav].Wo1v3rin3 Posts: 2Player
    very good proposal

    +1
  • =IK=Doba==IK=Doba= Posts: 2,789Player
    Dont Hate bro !!
    _____________________________
    #Support Comp Mode

    https://www.youtube.com/channel/UCN4YhM6jUB2MxVj8i3b9rhw
  • TheTotsTheTots Posts: 2,279Player
    Make the Max FPS a Manual Value instead of set values like 60, 90, 120 , 144. Let the person choose between 60-150 for max fps.

    So if I want 122 I can choose 122 if i want 110 i can choose 110 if i want 127 i can choose 127.

    Thank you.

    Dev Kartigan is working on this.
Sign In or Register to comment.