Forum Sig Logo question

IO_i_OIIO_i_OI Posts: 1,071Player
I don't think we are allowed signature logos other than text on these forums, however, I am seeing some sig logo pics show up on my tablet when none shows on my PC Browser. I am not using the "mobile" version on my tablet or 3rd party forum browsers.

What's the deal? Is it an old cookie issue with the tablet?

I'm using Chrome for both PC and tablet.
googley avatar aapg


Comments

  • [Gen]Adzic[Gen]Adzic Posts: 2,221Player
    edited September 2015
    You got sigs disabled in your profile settings? account options (cog)/preferences/signature settings

    2008ggp.jpg

    Make sure none of them options are ticked. I have also seen some topics disallow the usage of signature images.. So perhaps that’s an option given to thread starters, not sure.





  • -Ner0--Ner0- Posts: 951Player
    If you have Adblock, disable it on this forum.
    Sj5fM8t.jpg?1
  • IO_i_OIIO_i_OI Posts: 1,071Player
    edited September 2015
    You got sigs disabled in your profile settings? account options (cog)/preferences/signature settings

    2008ggp.jpg

    Make sure none of them options are ticked. I have also seen some topics disallow the usage of signature images.. So perhaps that’s an option given to thread starters, not sure.

    I had the "Strip... " box checked. Must have been thinking about "other" things.

    Thanks. Now I see your goofy sig logo :p

    You know what's next... a Googley logo!!!
    googley avatar aapg


Sign In or Register to comment.